ŽDRIJEB EURO-NATJECANJA

Bayern protiv Reala, Atletico protiv Chelseaja

Petak, 11. travnja 2014. 12:38 Napisao/la  SC

 Sevilla će prolaz u finale tražiti protiv Valencije, a drugi par čine Juventus i Benfica

Nogometaši Bayerna igrat će protiv Real Madrida, dok će Atletico odmjeriti snage protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka, odlučeno je tako ždrijebom održanim u petak. U Europskoj ligi Sevilla će odmjeriti snage protiv Valencije, dok drugi polufinalni par čine Juventus i Benfica

U Ligi prvaka Hrvatska će tako u finalu imati barem jednog predstavnika. Bayern predvođen Marijom Mandžukićem suprostavit će se Real Madridu u čijim redovima važnu ulogu igra Luka Modrić.

- Kod igrača postoji veliko samopouzdanje, ali bit će jako teško protiv Bayerna. Naravno da vjerujemo i nadamo se da ćemo igrati u finalu, rekao je Emilio Butragueño, predstavnik Real Madrida i legenda španjolskog nogometa.

Nakon ždrijeba ruke su zasigurno najviše trljali predstavnici Atletico Madrida i Chelseaja koji u međusobnom ogledu vide veliku priliku za plasman u finale. U sezoni Lige prvaka 2009./2010. Chelsea je na domaćem travnjaku svladao Atletico 4:0, a u drugoj utakmici u skupini bilo je 2:2. Ipak, u posljednjem okršaju u utakmici europskog Superkupa 2012. Atletico je uvjerljivo slavio 4:0.

Ivan Rakitić, kapetan Seville, povest će svoju momčad protiv ligaškog rivala Valencije u borbi za finale. Sevilla je odlično odigrala protiv Porta u uzvratnom susretu polufinala i nema sumnje da španjolski prvoligaš gaji velike nade u prolaz.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.