Leonardo Bonucci: Hvala Mandžukiću i Alavesu, sada se svaki protivnik mora bojati Juventusa

Srijeda, 19. travnja 2017. 23:47 Napisao/la  SC


Juventus je u polufinalu Lige prvaka, a Leonardo Bonucci je pokazao zašto personificira igru ponajbolje obrane na svijetu:

- Znali smo da će nas pritisnuti visoko, ali smo mi bili odlični u obrani, držali smo se zajedno, bili smo kompaktni. Najviše hvala Daniju Alvesu i Mandžukiću koji su pritiskali njihove braniče. Ovaj Juventus zaslužuje aplauz zbog svog pristupa svakoj utakmici, bez obzira radi li se o Pescari ili o Barceloni. Sada se svaki protivnik mora bojati Juventusa. Mislim da se sada ne radi o tome koga mi želimo izbjeći, nego o činjenici da se druge momčadi ne žele susresti s nama, kaže Bonucci koji je nakon utakmice razmijenio dres s Leom Messijem.

- Drago mi je što mogu imati dres najboljeg igrača svijeta, bio je to veliki osobni trenutak za mene. I moj sin će biti jako sretan, iako bi ga više vjerojatno usrećio dres Andree Belottija, rekao je Bonucci.

- Stigli smo u Barcelonu svjesni činjenice da smo velika momčad, ali i da je Barcelona veliki klub. Mogli ste vidjeti našu glad, naš duh i žrtvu, mislim da smo zaslužili polufinale. Uradili smo sve što smo vježbali na treninzima, šteta je što se iz kontri nisu izrodili golovi, rekao je Juan Cuadrado.

- Sreću su mi donijele nove kopačke, nastavit ću igrati s njima u Ligi prvaka. Messi? Nismo zapravo razgovarali, samo smo se pozdravili. Kada smo gledali ždrijeb četvrtfinala, nismo željeli izvući Barcelonu, a upravo smo njih i dobili. Sada ćemo vidjeti što će se dogoditi, nema favorita, kaže Paulo Dybala.