JUVENTUS - R. MADRID Luka Modrić: Hoće li igrati Gareth Bale ili Isco, meni je isto!

Ponedjeljak, 02. travnja 2018. 19:38 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

 Real Madrid u utorak u Torinu protiv Juventusa igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka. Luka Modrić spreman je za utakmic unatoč manjim problemima s mišićem:

- Osjećam se dobro, ne smeta me ništa što me smetalo u prošlim utakmicama. Očekujem da ću nastaviti ovako igrati, kaže Modrić.

Giggi Buffon i njegovi suigrači smatraju da je Real Madrid favorit:

- Lijepo je što govore lijepo o nama, to govori da nas poštuju. A poštujemo i mi Juventus, to je odlična momčad sa sjajnim igračima. Bitno je iskustvo, ali i tko bude činio manje pogrešaka. Susreću se dvije velike momčadi. Zidane će nam reći kako pristupiti ovoj utakmici na najbolji način, govori Modrić.

Prema igračima Real Madrid je ipak favorit, a sastav je manje više poznat, jedina dilema je Bale ili Isco:

- Ronaldo je u nevjerojatnoj formi, to je jako važno za nas. Vidjet ćemo što će trener odlučiti. Isco je igračina, ali odluka je na treneru. Bale mi izgleda dobro i igra dobro. Naravno da mu je bila teška sezona zbog ozljede, ali sad se fizički osjeća dobro. Odigrao je dosta utakmica u nizu, zabijao i mislim da je sretan. Svi znamo što možemo očekivati od njega, važno je da je spreman. On je kvalitetan i puno nam može doprinijeti sa svojom agresivnošću, okomitošću. Mislim da smo pokazali da se s oba igrača osjećamo dobro na terenu. Najvažnije je da smo kao momčad zajedno, da zajedno trčimo i borimo se. Hoće li igrati Gareth ili Isco, meni je isto jer jednako mogu pridonijeti momčadi. Odluka je na treneru, zaključio je Modrić.