Guardiola: Razgovarat ću s predsjednikom Rosellom i odlučiti što je najbolje za klub

Srijeda, 25. travnja 2012. 09:19 Napisao/la  SC

Mi se nećemo mijenjati, to je naš način života i igre. Sretan sam i ponosan kada izgubimo i kada pobijedimo, rekao je Rosell

Nakon neuspjeha u Ligi prvaka i prvenstvu Barcelona počinje novi ciklus. Barcelona je još uvijek jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali je s vrha Camp Nou uočljivo da su igrači zasićeni. Najbolji primjer teze da nove motive mogu donijeti samo novi ljudi je menadžer Chelsea Roberto Di Matteo, koji je preporodio već otpisane igrače na Stamford Bridgeu.

Jasno, najlakše je promijeniti trenera ma koliko bio uspješan. Pep Guardiola proglašen je najboljim trenerom na svijetu za prošlu godinu, ove godine njegov je odlazak iz Barcelone izvjesniji nego ikad.

- Ne znam, razgovarat ću sa Sandrom idućih dana, odlučit  ćemo što je najbolje za klub, rekao je razočarani Guardiola nakon neuspjeha u Ligi prvaka.

Sandro Rosell, predsjednik Barcelone, izbjegao je odgovor na pitanje o sudbini trenera:

- Ponosni smo unatoč ispadanju, moram čestitati našim protivnicima, koji su se plasirali u finale. Svaki put kad nas netko porazi, može se reći da je bilo nezasluženo. Barcelona uvijek  ima više loptu u posjedu od protivnika i  stvori više prilika od protivnika. Mi se nećemo mijenjati, to je naš način života i igre. Sretan sam i ponosan kada izgubimo i kada pobijedimo, rekao je Rosell.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.