Cristiano Ronaldo hat-trickom protiv Bayerna postigao 100 pogodaka u Ligi prvaka

Srijeda, 19. travnja 2017. 07:54 Napisao/la  SC

Samo sam tražio da ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe i kada ne zabijem onda pokušavam pomoći momčadi, objasnio je Ronaldo zašto je pogotke slavio s prstom na ustima


Cristiano Ronaldo zabio je tri gola u pobjedi Real Madrida 4:2 i izborenom polufinalu Lige prvaka nakon produžetaka na Santiago Bernabeu.

Portugalac je postigao točno 100 pogodaka u ligi prvaka:

- Znali smo da moramo biti na najvišoj razini jer Bayern može zabiti iz bilo kojeg djela igre. Bili smo jako dobri, bili smo bolji i zabijali smo golove. Nije lako Bayernu zabiti šest golova u dvije utakmice i mislim da smo zasluženo u polufinalu, rekao je Ronaldo koji je kod proslave golova stavljao prst na usta prema djelu tribina.

- Samo sam tražio da ne zvižde. Uvijek dajem sve od sebe i kada ne zabijem onda pokušavam pomoći momčadi. Sretan sam što sam mogao dati tri gola i što je momčad bila sjajna. Međutim, još nismo osvojili 'duodecimu', iako joj se nadam, kaže Ronaldo.

- Igrali smo protiv vrhunske momčadi. Nije nam bilo lako, ali imali smo i puno sreće. Sretan sam što u momčadi imam Cristiana Ronalda, rekao je trener Real Madrida Zinedine Zidane.