CHELSEA - ATLETICO: Hoće li Jose Mourinho igrati protiv Real Madrida u finalu?

Srijeda, 30. travnja 2014. 19:24 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka, (20.45): Chelsea - Atletico. Kada Mourinho nešto želi, ne bira nogometna sredstva da bi ostvario želje

Nakon što je Real Madrid nadmoćno osvario plasman u finale Lige prvaka, maštu nepristranih ljubitelja nogometa golica mogućnost da madridski klub u finalu igra protiv Josea Mouinha! Uoči večerašnje polufinalne utakmice Lige prvaka između Chelsea i Atletica „Special One“ ponovo je u središtu pažnje. Mourinhova karizma ne ostavlja puno prostora za kritike.

Nakon što je Chelsea u prvoj utakmici u Madridu igrao antinogomet, nitko ne dovodi u pitanje genijalnost portugalskog trenera. Isto je Mourinho ponovio u Premierligi, kada je u Liverpoolu iskrcao autobus u kazneni prostor, pobijedio Liverpool s drugom momčadi Chelsea i zakomplicirao englesko prvenstvo. Da je ntko drugi tako igrao, mediji bi ga sahranili kao što upravo čine s nogometnom ostavštinom Pepa Guardiole.

- Jedino je važno pobijediti. Možete igrati savršen nogomet, imati mnogo divnih rješenja iz prve i izgubiti. To nitko ne želi, svi žele pobjeđivati. Nema smisla igrati dobro i gubiti. Kada ljudi gledaju naše utakmice i kažu ‘Chelsea ne zna igrati’ svi su ljubomorni na Mourinha. Bez obzira na kritike, svi vjerujemo da će nas Mourinho odvesti do naslova u Premiershipu i Ligi prvaka, kaže Nijemac Schurrle.

Jedno je sigurno, Chelsea večeras na Stamford Bridgeu za prolaz mora postići barem jedan pogodak. To ne znači da će Mourinho bitno odstupiti od svoje taktike:

- Bit će to drugačija utakmica od one prve. Sigurno će se morati otvoriti, neće igrati onako defenzivno, kaće napadač Atletica Diego Costa.

Mourinho ima motiv koji utakmici na Stamford Bridgeu daje posebnu draž, Portugalac silno želi igrati u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida. A kada Mourinho nešto želi, ne bira nogometna sredstva da bi ostvario želje. Takav ćemo nogomet večeras gledati!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.