Ante Čačić: U prvoj utakmici oni su bili na početku sezone, a mi u najboljem izdanju

Srijeda, 02. studenog 2022. 00:02 Napisao/la  SC
Ante Čačić: U prvoj utakmici oni su bili na početku sezone, a mi u najboljem izdanju

Ante Čačić najavio je utakmicu Dinama i Chelseaja u Londonu:

- Završavamo grupnu fazu natjecanja utakmicom protiv ekipe s kojom smo je otvorili. Chelsea je apsolutni favorit, ali bio je i u prvoj utakmici. Zahvaljujući toj pobjedi imamo nadu da možemo izboriti proljeće u Europi. Ovo je drugačija utakmica od prve, oni su bili na početku sezone, a mi u najboljem izdanju, jer smo bili nakon kvalifikacija. Ponosan sam na igrače. Imali smo dobre prezentacije, uvijek nam je nešto falilo. Bit će vremena za analizu. Očekujem pun stadion, prekrasan ambijent. Naša potpora neće nedostajati, a od igrače očekujem da daju svoj maksimum, kaže Ante Čačić.

Chelsea izvjesno neće igrati u najboljem sastavu:

- Svi igrači u momčadi Chelseaja su kvalitetni i ne mora biti prednost za nas ako će dati priliku onima koji igraju manje. Promijenili su vrhunskog trenera u odnosu na zadnji naš susret. Dogodi se takva utakmica koja se njima dogodila, mi smo bili dobri i koncentrirani. Imali smo sjajnu kontru koju je Oršić završio. Na kraju je stradao trener, ali to nisam previše razumio. Vjerojatno se radilo o promjeni novog predsjednika. Tražit ćemo svoju šansu i želimo izgledati dostojni Lige prvaka, rekao je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.