Vedran Ćorluka: Kada je u pitanju reprezentacija, igraš tamo gdje izbornik želi

Nedjelja, 08. lipnja 2014. 16:42 Napisao/la  SC

- Prisutna je pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu. Trebamo biti realni i biti svjesni da nas čeka velika borba s Kamerunom i Meksikom za drugo mjesto, rekao je Ćorluka

Vedran Ćorluka jedan je od onih koji praktički ima zagarantirano mjesto u prvih jedanaest hrvatske nogometne reprezentacije. Iako se prije svega vodila dvojba tko će se Ćorluki pridružiti u stoperkom paru postoji mogućnost da preseli i na lijevi bok.

- Kada je u pitanju reprezentacija igra se tamo gdje izbornik želi, reći će Vedarn Ćorluka prokomentiravši mogućnost da na stoperskoj poziciji zaigra u paru s Dejanom Lovrenom.

- Nismo često igrali zajedno, nismo bili na razini, ali vjerujem da ćemo biti pravi kada bude najpotrebnije, kazat će Ćorluka.

Već je počelo odbrojavanje pred ogled s Brazilom 12. lipnja.

- Prisutna je pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Trebamo biti realni i biti svjesni da nas čeka velika borba s Kamerunom i Meksikom za drugo mjesto, rekao je Ćorluka.

- Brazil ima još puno rezerve i sigurno nije pokazao sve u ovim pripremnim utakmicama. U nogometu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubit ćemo. Budemo li optimisti, možemo nešto napraviti, zaključio je Vedran Ćorluka.