HRVATSKA - ISLAND Ivan Santini: Meni je čast biti u ovakvom društvu, odlično smo pokriveni u napadu

Utorak, 06. lipnja 2017. 23:22 Napisao/la  SC

Islanđani su  čvrst, snažan protivnik, ali sve će ovisiti o nama i našoj igri, kaže Kalinić


Ivan Santini u Sv. Martinu na Muri odrađuje svoje prve reprezentativne treninge uoči jedne natjecateljske utakmice, hrvatska reprezentacija 11. lipnja igra protiv Islanda:

- Stvarno je odličan osjećaj, ozračje je super. Dečki su mi puno pomogli u prilagodbi, posebno moj Zadranin Subašić, i nadam se da ćemo tako i nastaviti te u dobrom raspoloženju otići na Island i uspješno se nositi s nadolazećim izazovom. Meni je čast biti u ovakvom društvu. Odlično smo pokriveni u napadu, ne smijemo zaboraviti ni Kramarića, te izbornik ima slatke brige. Sigurno će odabrati napadački tandem koji će opravdati njegovo povjerenje. Iza nas je čudesna sezona, ali ne samo za napadače, već i za sve ostale. Kamo sreće da i sljedeća sezona bude toliko plodonosna. Lipanj je specifičan mjesec, svi su igrači umorni i treba najviše raditi na svježini kako bismo svi mogli zadovoljni otići na zasluženi odmor, kaže Santini.

- Imamo još cijeli tjedan za uigravanje, ja sam spreman, a na izborniku je odluka o tome tko će igrati. Tko dobije priliku, dat će svoj maksimum. Svima nam je u glavi ova zadnja utakmica sezone s reprezentacijom, svi smo koncentrirani i znamo da je treba odraditi na najbolji način, dakle pobijediti. Islanđani su  čvrst, snažan protivnik, ali sve će ovisiti o nama i našoj igri. Favoriti smo, ali moramo se dokazati na terenu i siguran sam da ćemo biti pravi. Idemo na pobjedu, premda danas nije lako ništa prognozirati jer svi znaju igrati nogomet. Fizički su moćniji od nas, ali napravit ćemo analizu i biti na najvišoj razini, rekao je Nikola Kalinić.