Darijo Srna: Pokazali da ovo nije Mamićeva nego hrvatska reprezentacija i da nema nikakvog bojkota

Subota, 10. listopada 2015. 23:54 Napisao/la  SC

Ne znam u čemu je problem, ako netko misli da mi igramo za nekog drugog, ne mora doći na utakmicu, pravi navijači hoće, rekao je Perišić

Ivan Peršić bio je najbolji igrač u pobjedi(3:0) hrvatske reprezentacije protiv Bugarske. Utakmica je odigrana na visokoj razini, koja je opravdala kvalitetu hrvatskog nogometa. Nažalost, atmosfera oko reprezentacije nije na takvoj razini:

- Da mogu nešto promijeniti, promijenio bih prvi, ali ne mogu. Ne znam u čemu je problem, ako netko misli da mi igramo za nekog drugog, ne mora doći na utakmicu, pravi navijači hoće, rekao je Perišić.

- U Zagrebu smo šest dana i svaki dan je kiša padala, znali smo da će biti teško bez navijača. Skupili smo glave, vidjeli smo rezultate Norveške i Italije. Kad je najteže, bili smo najbolji i pobijedili. Rekli smo da moramo rano zabiti gol, Luka me sjajno proigrao, imali smo još dobrih šansi, mogli smo ranije riješiti utakmicu. Dobro smo igrali po teškom vremenu. Nastojat ćemo pobijediti i očekivati dobre vijesti iz Italije, kazao je Perišić.

Kapetan Darijo Srna potvrdio je da je bio na sastanku s predstavnicima Torcide koji su od njega i igrača tražili da bojkotiraju reprezentaciju.

- Dogovorili smo se da ne izlazimo s tim u javnost, ali da, bio je sastanak. Igrači su upoznati s njim, a mi smo pokazali da ovo nije Mamićeva nego hrvatska reprezentacija i da nema nikakvog bojkota, niti će ga ikad biti, rekao je Srna.