SuperSport HNL dobiva svoj album sa sličicama, prodaja počinje sredinom prosinca

Četvrtak, 30. studenog 2023. 12:28 Napisao/la  SC
Superligaši u albumu
Superligaši u albumu

Hrvatski nogometni savez i Panini potpisali su višegodišnji ugovor kojim

Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu.

Tako će Panini u prosincu izdati prvu službenu kolekciju sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova.

- S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.