Zoran Vulić: Imaju Riječani niz mladih igrača u koje treba vjerovati

Ponedjeljak, 08. kolovoza 2022. 18:00 Napisao/la  T. B.
Zoran Vulić
Zoran Vulić Foto: HNK Hajduk

Zoran Vulić jedan je od najtrofejnijih Hajdukovih igrača i trenera.

Iza njega je bogato igračko i trenersko iskustvo, uvijek je zanimljivo s njime popričati.

Najprje smo željeli čuti njegov promišljanje u vezi mladih Hajdukovih igrača Biuka i Ljubičića:

- Uvijek ću biti za to da igraju Hajdukova "dica". Nažalost, u prošlosti smo bili svjedoci da su nam mladi igrači propadali ili odlazili, jer nisu dobivali priliku. Kao trener nisam se bojao dati priliku mladim igračima. Sada su neka druga vremena, tržište i bogati europski klubovi diktiraju prodaju kvalitetnih mladih igrača. Biuka i Ljubičića ne bih za sada prodavao. Dobro je što je Ljubičić otišao na posudbu u LASK, zabija što odlična stvar za njega. Trener Dambrauskas treba puno više vjerovati Biuku, za sada igra, ali ako i ne bude na pravoj razini, treba ga trpjeti, kaže Vulić, koji ovako komentira početak sezone:

- Liga nije toliko kvalitetna, ali je izjednačenija, svatko svakoga može dobiti. Varaždin je iznenadio Dinamo. Koliko vidim u Osijeku je puno problema, Rijeka je dobila novog trenera, došli su novi igrači. Imaju Riječani niz mladih i kvalitetnih igrača, Bušnju, Libera, Lepinjicu, Smolčića, Frigana, Jurišića... trener, navijači i čelnici kluba trebaju vjerovati u njih. Najlakše je mladog igrača staviti sa strane, smatra Vulić.

U srijedu Hajduk igra uzvratnu utakmicu u Portugalu protiv Vitorije SC:

- Opreza nikada dosta. Ima Hajduk vrlo dobar rezultat. Hajduk je minulih godina imao igrački jaču momčad pa se ispadalo iz Europe kada se tome nitko nije nadao. Neće to biti nimalo laka utakmica, vjerujem u prolaz Hajduka, zaključio je Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.