Dogradonačelnica Splita, Anđelka Visković, poručila je kako neće dopustiti stečaj splitskog kluba.
Splićani su ukrajinskom klubu ponudili novi termin za prijateljski susret koji je trebao biti odigran u veljači.
Njemački bundesligaš Hannover 96 navodno je zainteresiran za kupnju Anasa Sharbinija. Nijemci veznjaka Hajduka žele već idućeg ljeta.
Dopustio sam da pozvani igrači Hajduka dođu dan kasnije na okupljanje.  Vukušić se nije odazvao i stoga ću ga prijaviti HNS-u. To mi je obveza, kaže Sušak
Nekadašnji suigrači iz Hajduka i s klupe reprezentacije Hrvatske prate što se događa na Poljudu.
Na Poljudu tvrde kako još uvijek nemaju službeni dokument, prema kojem moraju isplatiti proviziju španjolskoj agenciji AFIS.
Krasimir Balakov poručio je kako je isključivo on odgovoran za igru, momčad i rezultate. O smjeni u slučaju poraza ne razmišlja.
Županijski sud u Splitu presudio je u korist španjolske menadžerske agencije Afis i Hajduk mora u roku od 15 dana po primitku rješenja isplatiti dug koji iznosi dva milijuna eura
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.