Njemački Bild tvrdi kako Balakov u četvrtak preuzima Kaiserslautern

Utorak, 20. ožujka 2012. 22:30 Napisao/la  SC

Krasimir Balakov bi u srijedu protiv Rijeke trebao odraditi svoju posljednju utakmicu kao trener Hajduka. Dan kasnije bi se trebao pojaviti u Kaiserslauternu na pregovorima, piše njemački Bild

Je li Krasimir Balakov već u statusu bivšeg trenera Hajduka, neovisno o rezultatu Jadranskog derbija kojega u srijedu igraju Rijeka i Hajduk na Kantridi? Ako je suditi prema informacijama visokotiražnog njemačkog lista Bild, nije nemoguće. Naime, Bild je u utorak navečer na svom online izdanju plasirao vijest prema kojoj bi Balakov trebao preuzeti - Kaiserslautern.

KSC je, naime, u dugotrajnoj krizi, nisu nikoda svladali već 16 kola, stoga su na dobrom putu da završe u drugom razredu njemačkog nogometa. Stoga je uprava Kaiserslauterna u utorak otpustila dosadašnjeg trenera Marca Kurza. Očigledno je presudio novi domaći poraz, od čak 4:1, protiv Schalkea 04. Novo ime na klupi?

"Krasimir Balakov bi u srijedu protiv Rijeke trebao odraditi svoju posljednju utakmicu kao trener Hajduka. Dan kasnije bi se trebao pojaviti u Kaiserslauternu na pregovorima. Balakov s Hajdukom ima ugovor do kraja lipnja 2013. godine, ali uz klauzulu da može otići, ukoliko njegov potencijalni poslodavac plati odštetu od milijun eura. Inače, Balakov je bio kandidat i za trenera Herthe, ali je umjesto njega stigao Otto Rehhagel", navodi Bild. Biti će zanimljivo u srijedu na Kantridi...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.