Nihad Mujakić opalio šamar Hajduku, Paolo Tramezzani uništava Marija Vuškovića

Četvrtak, 08. travnja 2021. 11:58 Napisao/la  Toni Bilić
Nihad Mujakić
Nihad Mujakić

Hajduk je neočekivano kiksao (2:2) na poljudskoj ljepotici u dvoboju sa Slaven Belupom.

Prije susreta svi su očekivali nastavak pobjedničke serije, naime na posljednjih šest prvenstvenih ogleda ostvarili su pet pobjeda i remi s Goricom na gostovanju.

Glavni krivci za neuspjeh u srazu sa Slavenom Belupom su trener Paolo Tramezzani i stoper Nihad Mujakić.

Osvojeni bod dobio je na specifičnoj težini, jer su do njega domaćini stigli pogotkom Umuta u 96. minuti, igrali su domaćini bez isključenog Mujakića, koji je pocrvenio u 42. minuti zbog udaranja Lulića.

Talijanski stručnjak nakon isključenja Mujakića nije odmah reagirao, u 62. minuti umjesto Todorovića na travnjak je poslao U-21 reprezentativca Vuškovića, poslao ga je na desni bok gdje se snalazio kao "riba na suhom".

Ivan Krstanović dva pogotka postigao je (66, 69) nakon što je ušao Vušković, koji ne igra na prirodnoj poziciji iako je trenutačno najzanimljiviji bogatim klubovima.

Zašto Tramezzani ne koristi Vuškovića na prirodnoj poziciji?

Pitanje je to na koje odgovor promtno treba ponuditi sportski direktor Nikoličius!

Što se pak tiče Mujakića, njemu ovo nije prvi crveni karton u bijelom dresu, u 28 utakmica pocrvenio je u srazu s Osijekom u Gradskom vrtu.

Nema nikakvog opravdanja za šamar koju je zalijepio Luliću!

Zbilo se to u samo završnici prvog dijela pri vodstvu domaćina od 1:0.

Sve dobro što su pokazalii Livaja i Umut, pokvarili su Tramezzani i Mujakić.

Iako nije bio strijelac Livaja je još jednom potvrdio koliko je vrijedan za momčad.

Maestralno je asistirao turskom napadaču Umutu za oba gola, posebice je bio briljantan potez kod drugog zgoditka, kada je petom loptu proslijedio do Umuta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.