Igor Tudor vikao na vratara Lokomotive pa izjavio da nisu igrali Barcelona i Solin

Subota, 08. veljače 2020. 23:13 Napisao/la  Toni Bilić
Igor Tudor
Igor Tudor

Hajduk je u rođendanskoj atmosferi slavio protiv Lokomotive na Poljudu sa 1:0.

- Bilo je napeto do samog kraja. Prvo poluvrijeme je trebala biti završena utakmica, najmanje 3:0. Prvi put su do našeg kaznenog prostora došli u 60 i nekoj minuti, kada je Posavec krivo odigrao. Malo mi je smiješno što je Tomić rekao da je to bila utakmica za remi. Bilo je dobrih stvari i onih koje su manje dobre. Bilo je grča kod nekih igrača kao što je to uvijek slučaj na otvaranju. Naš način igre, to stiskanje protivnika nam je omogućilo dosta osvojenih lopti i napadanja, ali nismo to dovoljno iskoristili. Od deset takvih situacija koje nisu šanse, ali bi trebale biti se treba napraviti više. Nisu oni imali šanse. Ne znam cijelu utakmicu njihove šanse, možda su par puta ušli u šesnaesterac. Mi smo u konstrukciji, nismo se još ekipirali i to će biti još bolje.

Vikali ste na vratara Lokomotive Grbića, kada je otišao u kazneni prostor?

- Legitimno je njegovo pravo da ide dati gol, ali legitimno je moje pravo da mu usput dobacim komentar.

Zašto je došlo do pada u drugom poluvremenu?

- Do crvenog kartona je bilo dosta visokog presinga i ukradenih lopti. Kad ukradete nekoliko lopti morate dati gol, kad ne date gol onda imate dojam da oni prijete na gol. Nismo mi Barcelona, a oni Solin, normalno je da dođu koji put do našeg šesnaesterca. Svakako smo dosta dobro odigrali.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.