Hari Vukas potvrđen za glavnog trenera Hajduka, Jani Atanasov stigao iz turskog Bursaspora

Utorak, 08. rujna 2020. 20:55 Napisao/la  SC

Zadovoljstvo mi je potvrditi Harija za glavnog trenera te ostatak stručnog stožera koji nastavlja surađivati s njim, kaže sportski direktor Ivan Kepčija

Hari Vukas
Hari Vukas

Hari Vukas konačno je službeno potvrđen za glavnog trenera Hajdukove prve momčadi zajedno sa svojim stručnim stožerom kojeg čine još Jurica Vučko, Toni Golem, Hrvoje Sunara, Toni Modrić i Šime Veršić.

Hajduk je na službenoj stranici objavio da Vukas postaje trajno rješenje nakon što je zamijenio Igora Tudora kao privremno rješenje.

- Zadovoljstvo mi je potvrditi Harija za glavnog trenera te ostatak stručnog stožera koji nastavlja surađivati s njim. U jednom senzibilnom periodu tranzicije odradio je odličan posao. Za bilo koju osobu dosta je zahtjevan taj prelazak iz pomoćnog u glavnog trenera, ali ekipa ga je odlično prihvatila i prepoznali smo tu sinergiju koju je trener postigao s igračima, rekao je sportski direktor Bijelih Ivan Kepčija

Jani Atanasov novi je igrač Hajduka, 20-godišnji sjevernomakedonski veznjak potpisao je s ugovor na tri godine, a nosit će dres s brojem 20.

Mladi veznjak na Poljud stiže kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s turskim Bursasporom.

Atanasov je rođen u Strumici u Sjevernoj Makedoniji, prve nogometne korake napravio je u Akademiji Pandev za koju je upisao 29 seniorskih nastupa te pri tom postigao četiri pogotka uz osam asistencija.

U ljeto 2018. godine prešao je u redove tadašnjeg turskog prvoligaša Bursaspora gdje je odigrao 11 službenih utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.