ZVUČNA PRINOVA

Artem Milevski potpisao za Hajduk

Utorak, 29. srpnja 2014. 19:49 Napisao/la  Ivan Jelić

Bivši ukrajinski reprezentativac u potrazi za izgubljenim vremenom

Artem Milevski novi je igrač Hajduka! Bivši reprezentativac Ukrajine u utorak je stigao u Split, a javnosti će biti predstavljen u petak kada se "bijeli" vrate s gostovanja iz Kazahtstana. Milevski ima 29 godina, riječ je o vrsnom napadaču koji je poznat po lagodnom načinu života. Ove sezone raskinuo je ugovor s turskim Gaziantepsporom  nakon što je slupao Ferrari! Milevski je u veljači počeo igrati za kazahtanski Aktobeu, no taj je ugovor raskinut nakon samo tjedan dana.

Prema nogometnim refrencama, Milevski je najbolji igrač kojeg je Hajduk doveo posljednjih godina. Za Ukrajinu je nastupio 50 puta, za moćni Dynamo Kijev  odigrao više do 200 utakmica, zabio 80 golova i zabilježio 55 asistencija. Koliko će Milevskom trebati da se vrati u optimalnu formu teško je reći. Posebno će biti zanimljivo vidjeti kako će se Milevski uklopiti u strogi Tudorov režim života i rada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.