Nenad Bjelica: Nisam pobornik nogometa na 5:5, 5:4, nisam hazarder ni u životu!

Petak, 01. travnja 2022. 17:34 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 Osijek u nedjelju u Gradskom vrtu igra protiv Hajduka:

- Ne znam na kome je veći pritisak. Mi ga imamo od prvog dana kad sam došao i imat ćemo ga do zadnjeg dana. Sve ćemo učiniti da dođemo do pobjede. Mi pokušavamo skinuti taj proitisak, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu i pokušat ćemo dati maksimum. Ne dajemo utakmici protiv Hajduka veću važnost nego onoj protiv Gorice ili Dragovoljca. Već smo igrali jednom s Dambrauskasom u Splitu, mislim da smo se jako dobro pokazali, bili jako tvrd orah i malo bliže pobjedi. Vidjet ćemo hoće li Hajduk što mijenjati u sustavu i kako će izaći u nedjelju. Neće o tome ovisiti kako ćemo mi nastupiti, ja znam kako ćemo mi igrati, čvrsto, agresivno, disciplinirano s visokoim pritiskom, kaže trener Osijeka Nenad Bjelica.

- Nisam pobornik nogometa na 5:5, 5:4. Nisam hazarder ni u životu, ono crvena-crna me ne zanima. Hajduk i Dinamo su međusobno također odigrali kontroliranu utakmicu, navijestio je Bjelica kakva će se utakmica igrati u nedjelju.

Mijo Caktaš igra protiv Hajduka:

- Radi dobro i trenira. U utakmici sa Cibalijom je opet zabio gol. Sigurno da kad igraš protiv kluba u kojemu si proveo djetinjstvo i veliku većinu karijere je poseban osjećaj. Kako za njega, tako i Nejašmića. Ne razgovaramo ništa specijalno, nadam se da će biti motiviran da pobijedi zbog Osijeka, a ne da se revanšira nekome zbog nečega. U tom pravcu i ne razgovaramo s našim igračima. Siguran sam da će na terenu dati sve od sebe da Osijek pobjedi, rekao je Bjelica.

SuperSport HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 8 10
2 HNK Hajduk Split 4 6
3 NK Lokomotiva 1 6
4 HNK Šibenik 0 5
5 NK Slaven Belupo -3 5
6 HNK Rijeka -1 4
7 Osijek -1 4
8 Varaždin -2 4
9 NK Istra 1961 -5 3
10 HNK Gorica -1 2