Raspad nogometnog sistema: Varaždin je ispao, po svemu sudeći Karlovac je sljedeći

Subota, 31. ožujka 2012. 10:18 Napisao/la  SC

Predsjednik Amirudin Talakić podnio je ostavku, momčad čita Bibliju za spas kluba koji više nema vodstva, ni novaca za struju a kamo li za vraćanje dugova

Varaždin je od petka 30. ožujka praktično postao županijski ligaš, varaždinski klub nije mogao ispuniti obveze prema bivšim igračima Milanu Pavličiću i Igoru Prahiću pa je drugi put suspendiran uoči utakmica 24. kola. Varaždin u 19. kolu nije igrao protvi Rijeke zbog suspenzije, druga suspenzija značila je ispadanje iz prve lige. 

U istom tjednu tri kluba Hajduk, Šibenik i Karlovac uložili su prigovore na suspenzije čime su stekli pravo nastupa u 24. kolu i prologirali rok za vraćanje dugova. Hajduk i Šibenik u najgorem slučaju imaju bonus od jedne utakmice suspenzije, dok bi Karlovac u slučaju suspenzije doživio sudbinu Varaždina. Karlovac nije igrao utakmicu 15. kola protiv Rijeke zbog suspenzije.

  Najgore od svega je što situacija u Karlovcu ne sluti dobrim. Prije nekoliko dana predsjednik Amirudin Talakić podnio je ostavku, momčad čita Bibliju i moli za spas kluba koji više nema vodstva, ni novaca za struju a kamo li za vraćanje dugova. Ako se idućih dana ne dogodi neočekivani preokret, Karlovac je najozbiljniji kandidat za ispadanje prije završetka prvoligaškog natjecanja, što svi znaju i nitko ništa ne poduzima.

 

 

Standings provided by Sofascore