OSIJEK NA NOGAMA Dinamo stiže večeras, PSV u četvrtak, Rijeka u ponedjeljak

Nedjelja, 30. srpnja 2017. 17:41 Napisao/la  SC

Osijek igra lijepo, hitro, poletno i brzo, s jasnom idejom i ne čudi me ovaj njegov rezultat u Eindhovenu, kaže trener Dinama Mario Cvitanović


Osijek i Dinamo igraju od 21 sat u Gradskom vrtu, derbi 3. kola igra se u jeku velike nogometne euforije u Osijeku.

Nakon povijesne pobjede protiv PSV-a u Eindhovenu, treneru Zoranu Zekiću jedino je važno vratiti igrače u normalu nakon velikog emotivnog pražnjenja.

Dinamo igra prvu jaču utakmice ove sezone, Osijek je prvo mjerilo trenutačnih mogućnosti zagrebačke momčadi koja nije oduševila u utakmici protiv norveškog Oddsa:

- Radujemo se utakmici, sigurno će biti dobra atmosfera. Očekujemo da anuliramo neke naše  lošije stvari, a potenciramo dobre. Kako će se Osijek postaviti ovisi o mom kolegi s kojim sam zajedno na akademiji polagao. Izuzetno cijenim Zekića i njegov rad te je na njemu da procijeni što napraviti. Osijek igra lijepo, hitro, poletno i brzo, s jasnom idejom i ne čudi me ovaj njegov rezultat u Eindhovenu. Međutim, mi trebamo gledati sebe i našu igru, naravno respektirajući njih i njihove rezultate. Igrači sigurno nisu apsolutno zadovoljni nakon Oddsa što je dobro. To znači da su željeli pobijediti uvjerljivije, dali su sve od sebe i toga su svjesni, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.

U Osijeku vlada nogometna ludnica. Nakon večerašnje utakmice protiv Dinama u četvrtak dolazi PSV-a, a u ponedjeljak dolazi Rijeka.

U ovom trenutku čelnici Osijeka razmišljaju o tome da će zbog gostovanja PSV-a nakon 17 godina biti prisiljen otvoriti veliku zapadnu tribinu.

Standings provided by Sofascore