Neven Šprajcer razriješen dužnosti direktora odlukom Upravnog odbora Istre 1961

Četvrtak, 10. travnja 2014. 16:51 Napisao/la  SC

Sada već bivši direktor Istre uhićen je u Puli zbog sumnjivog poslovanja NK-a Karlovac desetak dana nakon što je uvjetno osuđen u aferi "pošteno suđenje"

Na  izvanrednoj sjednici Upravnog odbora NK Istre 1961 donesena je odluka kojom   je izvršni direktor kluba Neven Šprajcer razriješen dužnosti. Za novog izvršnog   direktora imenovan je dosadašnji član Upravnog odbora Alexandr Shcheglov, za novog člana Upravnog odbora predložen je trener prve momčadi Igor Pamić.

Odluka Upravnog odbora Istre epilog je slučaja Šprajcer. Sada već bivši direktor Istre uhićen je u Puli zbog sumnjivog poslovanja NK-a Karlovac, koji je Šprajcer vodio dok je Pamić bio trener. U Karlovcu je istodobno uhićen Boris Kozjan, predsjednik kluba iz toga perioda, inače aktualni ravnatelj Županijske uprave za ceste i bivši zamjenik načelnika Policijske uprave karlovačke. Privedena je jedna karlovačka knjigovotkinja.

Šprajcerovo uhićenje dogodilo se desetak dana nakon što je uvjetno osuđen u aferi "pošteno suđenje" zbog kojega je Željko Širić osuđen na 4 godine zatvora radi primanja mita. U međuvremenu je Šprajcer izabran za predsjednika Nogometnog saveza Karlovačke županije kao da ništa nije dogodilo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.