MAXtv Prva liga: Dinamo jedva pobijedio Zadar, Weitzer u 85. minuti pogodio gredu

Subota, 05. travnja 2014. 21:01 Napisao/la  SC

Utakmica 29. kola: Zadar - Dinamo 1:2

Nogometaši Dinama pobijedili su Zadar u Stanovima rezultatom 2:1 u utakmici tijekom koje su domaćini pokazali da nitko u HNL-u protiv njih sa sigurnošću može računati na bodove. Ni Dinamo!

Fernandes je doveo Dinamo u vodstvo već u 4. minuti udarcem s  20 metara. Čop je sam odradio glavninu posla prije negošto je udarcem s 9 metara povećao vodstvo gostiju. Zadrani su najbliži pogotku bili u 32. minuti, kada je Ivančić pogodio gredu.

U drugom dijelu Brozović (52) je pogodio gredu prije nego što je uslijedila završnica domaćina. Ulaskom Weitzera Zadrani su počeli igrati puno konkretnije. U  U 69. minuti Weitzer je ubacio zdesna, Tadić zatresao mrežu i vratio Zadar u utakmicu.

U 85. minuti Weitzer je pogodio vratnicu. U samoj završnici Ikić je pucao glavom, a Šimunović ispred gol-crte izbio loptu u polje.

 ZADAR: Matković, Ikić, Jerbić, Neretljak, Sarić, Banović (76 Muić), Oršulić, Surać (53 Weitzer), Hrgović, Blažević (46 Tadić), Ivančić

DINAMO: Ježina, Pinto, Šimunović, Šimunić, Pivarić, Ademi (42 Pavičić), Brozović, Antolić, Soudani (83 Leko), Fernandes, Čop (86 Halilović)

Utakmica 29. kola: Zadar - Dinamo 1:2 (Tadić 69/Fernandes 4, Čop 38)

Standings provided by Sofascore