MAXtv PRVA LIGA

Dinamo opet pobijedio Lokomotivu

Nedjelja, 02. ožujka 2014. 16:20 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Dinamo - Lokomotiva 2:1. Bila je to 12. pobjeda Dinama u 12. ogledu protiv Lokomotive

MAXtv Prva liga, 24. kolo

DINAMO - LOKOMOTIVA 2:1

Stadion Maksimir. Gledatelja: 1.000. Sudac: Igor Pristovnik. Pomoćnici: Krmar i Modrić (oba Zagreb).

Strijelci: 0:1 Šitum (19'), 1:1 Brozović (28'), 2:1 Antolić (40').

DINAMO: Ježina, Šimunić, Šimunović, Ademi, Antolić, Fernandes (od 74' Pavičić), Pivarić, Leko, Halilović (od 65' Soudani), Brozović, Čop.

LOKOMOTIVA: Zelenika, Musa, Barbarić, Ćalušić, Begonja, Budimir, Pjaca (od 46' Mišić), Chago (od 46' Šovšić), Šitum, Gorupec, Trebotić.

Nogometaši Dinama odradili su očekivano i u 12. međusobnom ogledu upisali su 12. pobjedu protiv Lokomotive. Bio je to čak sedmi od 12 ogleda dvaju kluba u kojem su modri na kraju slavili golom razlike

Lokomotiva je povela u 19. minuti. Šitum je probio lijevi bok do šesnaesterca, sjurio se u kazneni prostor i pogodio pored Ježine 0:1. Devet minuta kasnije Dinamo je izjednačio. Brozović je primio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora. Lokosi nisu zatvorili nogometaša Dinama koji je bio precizan - 1:1.

U 40. minuti Leko je ubacio za Antolića koji je desno iskosa pogodio suprotni kut - 2:1. U završnim trenucima prvog dijela Šimunović nije dobro reagirao, Budimir se našao jedan na jedan s Ježinom, ali je bio prespor i Leko je očistio opasnost.

Dinamo je dominirao i u nastavku i bio je bliži trećem pogotku.

Standings provided by Sofascore