Mišo Krstičević izgubio autoritet, Goran Jozinović priznao da je momčad poljuljana

Petak, 21. rujna 2012. 15:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Atmosfera nije loša, no poljuljani smo nakon niza slabih rezultata koje ostvarujemo u posljednje vrijeme, rekao je Jozinović

Iako se trener Hajduka Mišo Krstičević svim silama trudi kako bi uvjerio javnost i navijače bijelih da situaciju unutar svlačionice drži pod kontrolom, stvarnost je ipak znatno drugačija. Krstičević je izgubio autoritet kod velike većine igrača, razlog tome leži u činjenici da se  trener Hajduka nakon niza slabih rezultata potpuno izgubio te da se na koncu ponašao nesportski prema svojim igračima.

Posljednji takav slučaj dogodio se u Zaprešiću po završetku utakmice s Interom, kada je strateg Hajduka napao nekolicinu igrača predvođenih vratarom Blaževićem jer su se došli sportski rukovati s glavnim sucem, Riječaninom Ivanom Bebekom.

-          Atmosfera nije loša, no poljuljani smo nakon niza slabih rezultata koje ostvarujemo u posljednje vrijeme. U nedjelju nas očekuje teška domaća utakmica sa Slaven Belupom, očekujem da će se naši navijači odazvati u što većem broju jer nam je uistinu potrebna njihova gromoglasna podrška s tribina. Belupo je čvrsta momčad što uostalom pokazuje i njihov trenutni plasman na prvenstvenoj ljestvici gdje su odmah iza vodećeg Dinama, kaže Goran Jozinović.

Standings provided by Sofascore