Željko Kerum odbio potpisati izglasanu pozajmicu Hajduku od 7,2 milijuna kuna

Srijeda, 05. rujna 2012. 09:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Tim novcima Splićani su trebali platiti 4,7 milijuna kuna Šibeniku na ime dugovanja za transfer Ante Rukavine kao i 2,7 milijuna kuna na im dugovanja Poreznoj upravi

Gradonačelnik Splita Željko Kerum odbio je potpisati pozajmicu Hajduku u iznosu od 7,2 milijuna kuna koju su na sjednici Gradskog vijeća održanoj u srpnju odobrili, izglasali vijećnici. Naime, da bi pomogli klubu sa Poljuda vijećnici su izglasali da Grad da klubu pozajmicu u iznosu od 7,2 milijuna kuna.  Tim novcima Splićani su trebali platiti 4,7 milijuna kuna Šibeniku na ime dugovanja za transfer Ante Rukavine kao i 2,7 milijuna kuna na im dugovanja Poreznoj upravi.

Na Poljudu su razočarani odlukom gradonačelnika Keruma jer odluka Gradskog vijeća je obvezujuća.  Vjeruju  da će "splitski poteštat", koji je sam na sjednici u srpnju prvi najavio da će Grad Hajduku pomoći davanjem pozajmice, na kraju ipak popustiti. U Hajduku su 7,2 milijuna kuna ukalkulirali u prihod, računajući da će sa njim podmiriti obveze prema Šibeniku i Poreznoj upravi. Kada je u pitanju Kerum i njegov "hladni" odnos prema Hajduku u posljednje vrijeme sve je moguće.

Standings provided by Sofascore