Goran Vučević kažnjen s tri tisuće kuna zbog neprimjerenih komentara

Srijeda, 26. ožujka 2014. 18:14 Napisao/la  SC

Vučević je kažnjen zbog neprimjerenih komentara nakon utakmice protiv Lokomotive i Istre 1961

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je Gorana Vučevića, sportskog direktora Hajduka, s tri tisuće kuna, dok je Ivica Perković, predsjednik Hrvatskog dragovoljca, kažnjen ukorom.

Vučević je kažnjen zbog neprimjerenih komentara nakon utakmice protiv Lokomotive i Istre 1961, dok je Perković kažnjen zbog izjava nakon ogleda protiv Rijeke.

Perković je kažnjen ukorom budući da se naknadno ispričao sucu Ljubičiću i nogometnoj organizaciji za neprimjereno komentiranje suđenja.

Jurica Vučko koji je kao predstavnik kluba udaljen s klupe od strane sudaca u 17. minuti utakmice Hajduk - Dinamo zbog učestalog napuštanja tehničkog prostora i prigovaranja na odluke sudaca kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od tisuću kuna.

Disciplinski sudac na osnovu zapisnika utakmice i dopunskog izvještaja delegata s utakmice 27. kola Hajduk - Dinamo te prijave Dinama pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje od Hajduka o propustima u organizaciji utakmice:

1. paljenje pirotehničkih sredstava tijekom utakmice zbog čega je ista u 78. minuti i kratko prekinuta,

2. koreografije navijača Hajduka kojom su preko cijele sjeverne tribine ispisali tekst “HNS MAFIJO!”,

3. događajima u svečanoj loži tijekom drugog poluvremena i na kraju utakmice u kojima je, prema navodima iz prijave, fizički napadnut član službene delegacije gostujućeg kluba.

Standings provided by Sofascore