BRUNO MARIĆ

Karoglan je licemjer, huškač i populist

Nedjelja, 13. studenog 2022. 21:47 Napisao/la  SC

Šef sudaca komentirao izjavu trenera Hajduka

Bruno Marić
Bruno Marić

Bruno Marić, predsjednik sudačke komisije HNS-a, gostovao je u emisiji MaxSporta posvećenoj jesenskoj polusezoni i očekivano je najviše govorio o utakmici između Slaven Belupa i Hajduka.

- Nadam se da će huligan, divljak i navijački terorist odgovarati najstrože i najžešće. Da to bude poruka klubovima da izbace ovakve navijače jer to nisu navijači, nego huligani, rekao je Marić o napadu na pomoćnog suca, dodavši da nije jednostavno prekinuti utakmicu.

- Onaj tko je bacio stolicu je žestoko napao Hajduk, Slaven, sve klubove, cijelo društvo i cijelu državu, dodao je Marić, koji se osvrnuo i na izjave trenera Hajduka Mislava Karoglana, koji je suđenje na hrvatskim travnjacima usporedio sa suđenjem u bivšoj Jugoslaviji.

- Gospodin Karoglan je 82 godište, on nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji. To samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje kao u bivšoj državi kad je taj isti sudac donio pogrešnu odluku u njegovu korist protiv Varaždina. To je licemjerstvo, huškanje, populističke izjave u kojima traži alibi za svoj neuspjeh. Ali neće mu to uspjeti, nisu ljudi ludi, zaključio je Marić.

Tablice omogućuje Sofascore