Zdravko Mamić: Ako postoje pojedinci koji žele Dinamo izbaciti iz Europe, mi smo nemoćni!

Srijeda, 02. listopada 2013. 17:56 Napisao/la  SC

Upozorio sam igrače na odgovornost koju svi zajedno imamo prema klubu, sebi, obitelji i navijačima i zatražio mobilizaciju i zajedništvo, kaže Mamić pred utakmicu protiv Ludogoreca

Zdravko Mamić predvodi modru svitu tijekom boravka u Sofiji gdje Dinamo u četvrtak igra utakmice 2. kola Europske lige protiv Ludogoreca.

Očekujem pobjedu u Sofiji. Nismo krenuli u sezonu kako smo mislili, ali Ludogorec poznajemo, imamo s njima iskustva i, ako želimo ostvariti svoj san, igrati na proljeće u Europi, onda moramo u Sofiji ići po pobjedu, najavljuje Mamić koji je već održao nekoliko motivacijskih govora u svlačionici.

- Kao što bi svaki ozbiljan čovjek napravio, upozorio sam igrače na odgovornost koju svi zajedno imamo prema klubu, sebi, obitelji i navijačima i zatražio mobilizaciju i zajedništvo. To je sve što sam mogao tražiti, tvrdi Mamić koji nije zaboravio remetilački faktor na tribinama

– Već smo istraumatizirani i to više nije u našoj domeni. Ako postoje pojedinci koji žele Dinamo izbaciti iz Europe, a očito je da postoje, mi smo kao klub tu potpuno nemoćni, zaključio je Mamić.