Orijentašice igraju derbi začelja, Lučičanin svjestan imperativa pobjede

Utorak, 14. veljače 2012. 13:23 Napisao  Milan Kosanović

- Pobjeda nam je možda i važnija zbog psihe ekipe nego zbog bodova, kvalitetniji smo od Tvina, pobijedili smo ih u gostima nadam se da ćemo i na domaćem terenu. Bio bih zadovoljan i s pobjedom od jedan razlike, izjavio je Lučičanin.

Pred rukometašicama Orijent Presoflexa važna je utakmica (srijeda, 19.30 sati) u borbi za očuvanje statusa prvoligaša. Igračicama trenera Sanjina Lučičanina u goste dolazi fenjeraš Tvin Trgocentar, a radi se o zaostaloj utakmici 16.kola odgođenoj zbog već svima dobro znanih vremenskih neprilika.

- Bez obzira u kojem sastavu igrali, nama su pobjeda i dva boda puno važniji nego gošćama, rekao je trener Orijentašica Sanjin Lučičanin.

- Utakmice protiv Tvina, Sinja i Umaga su za nas ključne s obzirom da se radi o direktnim konkurentima, a naša je prednost što nam svi dolaze na domaći teren. Tu bi još dodao i Trešnjevku koja ima iznimno loš raspored i vrlo lako bi se mogla uključiti u borbu za ostanak, a ona nam također dolazi kući, smatra strateg Orijent Presoflexa. Nakon niza poraza Orijentašice su potonule duhom, pobjeda protiv Tvina bila bi najbolji lijek za podizanje atmosfere.

- Pobjeda nam je možda i važnija zbog psihe ekipe nego zbog bodova, kvalitetniji smo od Tvina, pobijedili smo ih u gostima nadam se da ćemo i na domaćem terenu. Bio bih zadovoljan i s pobjedom od jedan razlike, zaključio je Lučičanin.