Lučičanin: Uprava mora dovesti dvije igračice ako želimo ostati u ligi

Nedjelja, 15. siječnja 2012. 14:34 Napisao/la  Milan Kosanović

Cure su u dosadašnjem djelu prvenstva pružile i više od svog maksimuma. Za mene su to najbolje igračice, ali teška srca moram biti objektivan i reći da se radi o limitiranoj ekipi. Na upravi je sada da dovede dvije iskusne i kvalitetne igračice ako želimo izboriti ostanak u ligi, kaže Sanjin Lučičanin

Trener Orijentašica Sanjin Lučičanin nakon debakla (21:31) u gradskom derbiju sa Zametom bio je vidno razočaran igrom svoje ekipe koja je prema njegovim riječima odigrala suprotno od onoga što su se prije utakmice dogovorili.


-    Rezultat me je neugodno iznenadio, Zamećanke su viša i fizički dominantna ekipa, s druge strane mi smo niži, ali puno brži, no nažalost nismo to znali iskoristiti.  Ekipa je odigrala sve ono što sam izričito zabranio uoči početka utakmice, lopta nije cirkulirala oko zone, nismo se širili na krila, a upravo to je rezultiralo ovako visokom razlikom koja sigurno nije realan odnos snaga ovih dviju ekipa.  Očigledno je da smo igrali u grču, ipak je to curama prvi gradski derbi, a vidi se da nedostaje i iskustva. Obrana je puštala na sve strane, golmani su bili na streljani, a na koncu skupili tek nekoliko obrana što je za prvoligaške prilike jednostavno premalo, rekao je Lučičanin te temperamentno nastavio.

-    Zamet je od ove utakmice osim pobjedom profitirao i punom dvoranom koja će vrlo vjerojatno zjapiti prazna do ponovnog susreta s Orijentom, smatra strateg Orijentašica koji se potom osvrnuo na nastavak prvenstva:

-    Objektivno gledajući ovo je ekipa koja ima želju, ali upitnu kvalitetu. Cure su u dosadašnjem djelu prvenstva pružile i više od svog maksimuma. Za mene su to najbolje igračice, ali teška srca moram biti objektivan i reći da se radi o limitiranoj ekipi. Na upravi je sada da dovede dvije iskusne i kvalitetne igračice ako želimo izboriti ostanak u ligi, jer je očigledno da nam kronično nedostaje visine, šuta iz vana i iskustva želimo li i sljedeće godine biti dio prvoligaškog društva, zaključio je trener Orijentašica.