Lučičanin: Naša ambicija više nije ostanak u ligi, okrećemo se radu s mladima

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 22:07 Napisao  Milan Kosanović

- Igračice su očito umislile da su „velike igračice“, a pred punom dvoranom su pokazale da su sve samo ne to, rekao je trener Orijenta. 

Rukometašice Orijent Presoflexa na domaćem terenu izgubile su utakmicu sezone. Bodovi spasa otputovali su u Sinj, a mreža Riječanki ostala je do vrha puna. Odmah po završetku utakmice, vidno razočarana igrom i rezultatom predsjednica kluba Branka Konta sazvala je sastanak upravnog odbora na kojem su donesene iznenađujuće odluke.

- Borit ćemo se do kraja s onim igračicama koje će ginuti na terenu, imamo mladih igračica koje su željne igre te spremne zamijeniti one kojima se ne da igrati, rekla je Konta te riječ predala treneru ekipe Sanjinu Lučičaninu koji je pojasnio odluke donesene na izvanrednom sastanku.

- Razgovarali smo i zaključili da nam ambicije više nisu ostanak u ligi, okrećemo se radu s mladim igračicama koje će se jednog dana ponovno vratiti u tu istu Prvu ligu, rekao je Lučičanin te se osvrnuo na utakmicu sa Sinjom.

- Neke igračice su potpuno podbacile u igri i pristupu, sramotno je da klub koji igra ključnu utakmicu sezone na domaćem terenu primi 35 golova kao da je igrao protiv Podravke, a ne Sinja koji se bori za ostanak u ligi, rekao je Lučičanin te zaključio:

- Igračice su očito umislile da su „velike igračice“, a pred punom dvoranom su pokazale da su sve samo ne to.