PREKID SURADNJE

Ljerka Krajnović napustila Orijent Presoflex

Ponedjeljak, 02. travnja 2012. 14:00 Napisao  Milan Kosanović

Epizoda Ljerke Krajnović u dresu Orijenta kratko je trajala, a nekoliko mjeseci kasnije okončana je i trenerska uloga trofejne vratarke u riječkom prvoligašu

Ljerka Krajnović, legenda riječkog ženskog rukometa, a svojevremeno i prvakinja Europe u dresu Podravke, rastala se s riječkim ženskim prvoligašem Orijent Presoflexom. Orijentašice su tako ostale bez trenera vratarki. Naime, klub je još ranije napustio višegodišnji pomoćni trener i trener vratarki Nenad Lesica. Dolazak trofejne vratarke u redove Orijent Presoflexa nije uzburkao strasti sve do trenutka kada je 48-godišnja golmanica ponovno stala među vratnice.

Ipak, epizoda Ljerke Krajnović u dresu Orijenta kratko je trajala, a nekoliko mjeseci kasnije okončana je i trenerska uloga trofejne vratarke u riječkom prvoligašu. Iz kluba nisu željeli komentirati razloge koji su doveli do iznenadnog rastanka samo nekoliko kola prije kraja sezone, a isto je učinila i Ljerka Krajnović koja je razloge odlaska iz kluba zadržala za sebe.

Rukometašice Orijent Presoflexa trenutno zauzimaju 12. mjesto na prvenstvenoj ljestvici, a sudeći prema trenutnoj situaciji igračice trenera Sanjina Lučičanina sljedeće sezone će se ponovno natjecati u drugoligaškom društvu.