Hodžić: Motiv više je pobijediti Zamet na njihovom terenu

Petak, 13. siječnja 2012. 23:03 Napisao/la  Milan Kosanović

Ključ uspjeha vidim u čvrstoj obrani iz koje se razvijaju brze kontre i polukontre iz kojih dolazimo do lakih pogodaka.  Očekujemo punu dvoranu. Vjerujem da ćemo se osjećati kao da igramo na domaćem terenu jer će biti i njihovih, ali i naših navijača, kaže kapetanica Orijent Presoflexa

 

Rukometašice Orijent Presoflexa maksimalno motivirane očekuju početak utakmice s gradskim rivalom Zametom. Kapetan ekipe Amela Hodžić klubu je vjerna već 15 godina, za nju svakako vrijedi ona stara parola „Orijent se voli od malih nogu“.

 

- Vrlo dobro se poznajemo kako na terenu, tako i izvan njega, rekla je Hodžić za koju je utakmcia sa Zametom vrhunac karijere.

 

-      -    Utakmica će sigurno biti gusta, a ključ uspjeha vidim u čvrstoj obrani iz koje se razvijaju brze kontre i polukontre iz kojih dolazimo do lakih pogodaka.  Očekujemo punu dvoranu, a vjerujemo da će nam se Zamećanke suprotstaviti s visokom 6-0 obranom s obzirom na njihove fizičke predispozicije, smatra vanjska igračica Orijenta te naglašava.

 

-        -  Vjerujem da ćemo se osjećati kao da igramo na domaćem terenu jer će biti i njihovih, ali i naših navijača. Bez obzira na to nama je svakako motiv više da pobijedimo Zamet na njihovom terenu u Centru Zamet. Uopće ne sumnjam da će sve cure dati svoj maksimum te pružiti dobru partiju, a u takvom raspletu događaja ni rezultat neće izostati, zaključila je Hodžić.