Zamećani odigrali rutinski protiv čakovečkog dječjeg vrtića

Petak, 17. veljače 2012. 20:44 Napisao/la  M. Kosanović

Nekada respektabilna momčad Međimurja pala je na niske grane, uzmemo li u obzir da većinu momčad čine kadeti onda  ono što prikazuju na parketu nikog ne čudi

Zamet  - Međimurje 41:33 (22:15)

Centar Zamet . Gledatelja: 50. Suci: Kober (Zagreb) i Sunajko (Dugo Selo).

ZAMET: Đurica, Vučko 4, Hrvatin 6, Uzelac 2, Lončarić 4, Čosić 2, Kačanić 4, Kružić 4, Stevanović, Kovačević 4, Čuturić, Vujić 5, Slavić, Golik 1, Sakić 5.

MEĐIMURJE: Kovačević, Martinčević 6, Horvatić 9, Novak, Matučec, Mišević 2, Škrobar 1, Martinjak 1, Barić 5, Pustić, Kovačić 5, Skelpić 1, Putek 3,  Hajdarović.

Sedmerci: Zamet 1 (2) , Međimurje 3 (3). Isključenja: Zamet 12 , Međimurje 12 minuta.

Riječki rukometaši na domaćem terenu rutinski su došli do pobjede protiv fenjeraša iz Čakovca. Nekada respektabilna momčad Međimurja pala je na niske grane, uzmemo li u obzir da većinu momčad čine kadeti onda  ono što prikazuju na parketu nikog ne čudi. Domaći rukometaši ostavili su dojam kao da su na treningu. Obranu su odrađivali s pola gasa te natjerali gostujuće igrače da iz neizrađenih šansi šutiraju prema vratima izvrsnog Ivana Stevanovića iz čega su se rađale kontre koje je iskusni Mateo Hrvatin vješto pretvarao u pogotke. Ime pobjednika bilo je jasno već nakon prvih desetak minuta igre kada su Zamećani poveli 8:4 te se nastavili igrati s dječjim vrtićom iz Čakovca koji je kvalitetom miljama daleko od Premijer lige.