Davor Vukelić od ljeta u dresu Zameta, riješena kritična pozicija desnog krila

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 14:13 Napisao  Milan Kosanović

 Transfer Vukelića u Zamet je stvar formalnosti te se nadam da će uskoro biti realiziran, rekao je Čupić

Vodstvo rukometnog kluba Zamet započelo je sa slaganjem igračke križaljke za narednu sezonu u kojoj će se riječki premijerligaš osim u domaćem prvenstvu natjecati i u Europi. Sportski direktor kluba Aleksandar Čupić glavni je operativac zadužen za pronalazak adekvatnih pojačanja, a plodovi njegovog rada već se naziru.

-          Iskreno mi je žao što je Igor Vujić napustio klub, obavili smo razgovor s njim i ponudili mu uvjete koji su u skladu s našim financijskim mogućnostima. Smatram da se radi o korektnoj ponudi, no mi u ovom trenutku nažalost ne možemo ići preko svojih mogućnosti. Vujić je dobio bolju ponudu iz Nexea i ja mu u ime kluba želim puno sreće u daljnjoj karijeri, rekao je Čupić te se osvrnuo na nova imena koja bi od ljeta trebala nositi dres Zameta:

-          U ovom trenutku mogu reći da je sve dogovoreno s igračem Buzeta, ljevorukim Davorom Vukelićem koji bi trebao popuniti kritičnu poziciju desnog krila. Transfer Vukelića u Zamet je stvar formalnosti te se nadam da će uskoro biti realiziran. Također pregovaramo s Kozalom oko angažmana mladog Vlade Matanovića, rekao je sportski direktor Zamećana te najavio nova pojačanja:

-          S obzirom da je Ivan Stevanović prešao u redove hrvatskog prvaka Croatia osiguranja, logično je da smo u potrazi za novim golmanom. Mi smo svoje ponude poslali na adrese triju vratara i sada čekamo njihove odgovore. U ovom trenutku ne bih želio u javnost iznositi njihova imena dok pregovori ne dođu u završnu fazu, rekao je Čupić te nastavio:

-          Slična situacija je i s pojačanjima na poziciji vanjskih igrača. U ovom trenutku smo u kontaktu sa šestoricom vanjskih igrača, a njihov angažman također će na prvom mjestu ovisiti o tome dali se uklapaju u našu financijsku konstrukciju. Za sada mogu reći da skoro svi potencijalni igrači traže uvjete koji su u okvirima onih koje klub može ponuditi. Iskreno se nadam da ćemo uskoro imati prilike govoriti o konkretnim imenima, no za sada je još prerano, zaključio je Aleksandar Čupić.