Hrvatin protiv Karlovca očekuje rat na terenu i atmosferu kao u NBA-u

Petak, 24. veljače 2012. 14:04 Napisao  Milan Kosanović

Najavili su izlazak igrača uz reflektore na teren kao u NBA-u, očigledno je da im ta utakmica puno znači baš kao i nama. Očekuje nas jako teška utakmica, bit će to pravi rat na terenu, kaže Hrvatin

 

Pobjeda nad fenjerašem iz Međimurja, porazi u Poreču i Kaštelama te skromna dva boda iz tri kola. Scenarij je to kakav rukometaši Zameta nisu priželjkivali. Momčad trenera Alena Kurbanovića u borbi za toliko željenim playoffom dva puta je podbacila u prva tri kola. Poraz u Poreču nije nikakva tragedija, Riječani nikada nisu slavili u Velom Joži pa je poraz zapravo samo nastavak neslavne tradicije. Naravno, uzroke poraza u Poreču treba tražiti u kvaliteti domaćina, no nakon visokog poraza u Kaštelama  očigledno je da problem nije u kvaliteti protivnika već u slaboj igri momčadi Zameta.

Pred Zamećanima je novi izazov, gostovanje u gradu na četiri rijeke te sraz sa starim rivalima. Ulog je velik, a Zamećani ponovno imaju imperativ pobjede.

- Pobijedili su Bjelovar u gostima i nošeni tom pobjedom spremaju pravi spektakl protiv nas, rekao je Mateo Hrvatin poručivši da Zamećane očekuje nabrijana atmosfera.

- Najavili su izlazak igrača uz reflektore na teren kao u NBA-u, očigledno je da im ta utakmica puno znači baš kao i nama. Oni su nam stari rivali i sigurno da nas očekuje jako teška utakmica, bit će to pravi rat na terenu. U Kaštelama nismo bili na našoj razini, sigurno je da protiv Karlovca moramo podignuti razinu agresivnosti. Moramo odigrati čvrstu obranu, nadam se da će nas golmani pratiti te da ćemo postići što veći broj lakih golova, zaključio je Hrvatin.