Rukometaši Zameta bez Kačanića, Čosića i kapetana Uzelca dočekuju Spačvu

Petak, 27. travnja 2012. 12:13 Napisao  Milan Kosanović

Uz sve probleme u klubu i oko njega nisu nas pomazile ni ozljede, uz Montanarija  i Černeku kojih nema od početka drugog dijela na listi ozlijeđenih su Kačanić, Čosić i kapetan Uzelac, rekao je Marin Kružić

Iza rukometaša Zameta još je jedna godina bačena u vjetar. Riječki rukometaši tijekom sezone su imali nekoliko neuspjelih pokušaja, ali mnogo više promašaja. Momčad trenera Alena Kurbanovića u sezonu je ušla gromoglasno na velika vrata, a sudeći prema rezultatima koje je ostvarila iz nje će izaći na sporedni ulaz.

Pred Riječanima je treće kolo Lige za Europu, koja izuzev imena i nema baš nekih poveznica s europskim rukometom, u kojem na Centru Zamet gostuje Spačva iz Vinkovaca (subota, 18 sati).

- Neugodna su ekipa, na prvom mjestu zbog golemog iskustva koje posjeduju i realno je za očekivati jednu tešku utakmicu, rekao je ljevoruki Marin Kružić te nastavio:

- Objektivno gledajući u blagom smo padu forme i upravo iz tog razloga nam je potrebna pobjeda nad Spačvom kako bi se podigli u formi uoči Fina Foura hrvatskog Kupa. Uz sve probleme u klubu i oko njega nisu nas pomazile ni ozljede, uz Montanarija  i Černeku kojih nema od početka drugog dijela na listi ozlijeđenih su Kačanić, Čosić i kapetan Uzelac. U ovom trenutku raspolažem s deset zdravih igrača i sigurno je da će nam to biti veliki hendikep u utakmicama koje su pred nama, objasnio je Kružić te zaključio:

- Nažalost, s dva gostujuća poraza oprostili smo se od prvog mjesta u Ligi za Europu. U Kupu nas očekuje Nexe, teško je za očekivati da u ovakvom sastavu možemo prirediti neko iznenađenje. Jedina šansa nam je utakmica za treće mjesto preko kojeg bi u nekim opcijama ipak izborili natjecanje u Europi, zaključio je Marin Kružić.

Rukometaši Zameta još uvijek nisu dobili svoje plaće koje su navodno trebale biti isplaćene prošli tjedan, potom ovaj tjedan, a najnovije informacije govore da će umjesto svih dugovanja igračima biti isplaćena samo jedna plaća – navodno sljedeći tjedan!