REKORDNA ISPLATA

Rukometaši Zameta odjednom dobili pet plaća!

Srijeda, 30. svibnja 2012. 19:47 Napisao  Milan Kosanović

Ima li  u isplati plaća udjela netko iz sportske obitelji Volpi, nije poznato. Nije ni važno!

Iz rukometnog kluba Zamet stižu sjajne vijesti! Nakon što su se igrači potrudili prirediti senzaciju u Poreču na završnici Kupa te osvojiti sjajno drugo mjesto, a odmah potom u posljednja dva prvenstvena kola skočiti s posljednjeg na prvo mjesto u Ligi za Europu, uprava kluba odgovorila je istom mjerom.

Vodstvo Zamećana, kao i igrači, priredilo je svojevrsnu senzaciju. Kao što je bilo i najavljivano igračima su podmirena sva dugovanja u ekspresnom roku. Naime, računi igrača Zameta teži su za čak pet plaća koje je uprava uspijela osigurati te na taj način oborila rekord.

- Znalo se događati da nam odjednom budu uplaćene četiri plaće, ali nikada pet, rekao je iskusni Mateo Hrvatin koji je imao samo riječi hvale za senzacionalni potez uprave kluba te nastavio:

- Presretan sam, ostvarili smo zapaženi rezultat u Kupu, sezonu zaključili prvim mjestom u Ligi za Europu, a financijski problemi konačno su postali stvar prošlosti, zaključio je Hrvatin.

Od kuda je vodstvo rukometnog kluba Zamet pribavilo veliku svotu novaca za isplatu čak pet plaća  i ima li  u tome udjela netko iz sportske obitelji Volpi, nije poznato. Nije ni važno! Na kraju sezone prevladava dojam da su igrači i uprava odradili  posao kako treba.