ODLAZAK VRATARA ZAMETA

Ivan Stevanović dogovorio s C. osiguranjem

Petak, 25. svibnja 2012. 11:54 Napisao  Milan Kosanović

 S Croatia osiguranjem sam sve dogovorio i 99,9% ću karijeru nastaviti u Zagrebu, rekao je Stevanović

Pred rukometašima Zameta posljednje je prvenstveno kolo u okviru kojega Riječani gostuju u Vinkovcima kod uvijek neugodne momčadi Spačve. Utakmica u Vinkovcima ujedno će biti i posljednja utakmica vratara Ivana Stevanovića u dresu Zameta koji iz sebe ima briljantnu sezonu, a njegove obrane prepoznate su u hrvatskom prvaku Croatia osiguranju čiji će dres Stevanović nositi već od ljeta.

- S Croatia osiguranjem sam praktički sve dogovorio i 99,9% ću karijeru nastaviti u Zagrebu, rekao je Ivan Stevanović te nastavio.

-  Ugovor još uvijek nije potpisan iz razlog jer uprava kluba također vodi pregovore s Croatia osiguranjem o međusobnoj suradnji, objasnio je čuvar mreže Zamećana te se osvrnuo na posljednje prvenstveno kolo u Vinkovcima.

-  Ako uspijemo pobijediti bit ćemo prvi u Ligi za Europu. To nam ništa ne znači s obzirom da smo već izborili nastup u Europi drugim mjestom u Kupu, no svakako bi bilo lijepo pobjedom zaokružiti ovu sezonu, mišljenja je Stevanović.

-  Spačva je nezgodna ekipa koja se sastoji od velikog broja starih i iskusnih igrača koji kod kuće u pravilu ne gube utakmice. Pokušat ćemo im uzeti bodove, nadam se da ćemo u tom i uspjeti, zaključio je Stevanović.

Zamećani u Vinkovce putuju s osmijehom na licu, u petak je na račune sjela jedna plaća, dok bi ostatak duga na račune igrača trenera Alena Kurbanovića trebao stići tijekom sljedećeg tjedna. Prošli put riječki rukometaši dobili su plaću prije Final Foura Kupa i utakmice s Nexeom u kojoj su briljirali. Za nadati se je da će i nakon ove isplate momčad jednako dobro reagirati te sezonu završiti s pobjedom na neugodnom gostovanju u Vinkovcima.