OTIŠAO KLJUČNI IGRAČ

Igor Vujić odbio daljnju suradnju sa Zametom

Nedjelja, 03. lipnja 2012. 13:22 Napisao  Milan Kosanović

Vujić je uz vratara Stevanovića i pivota Sakića bio najzaslužniji za plasman u finale Kupa

 

 

 

Iz redova riječkog rukometnog premijerligaša stižu tužne vijesti. Zimsko pojačanje Igor Vujić nije pronašao zajednički jezik s vodstvom kluba te će karijeru nastaviti van Rijeke i Centra Zamet.

- Razgovarao sam s upravom kluba i odbio sam uvjete koje su mi ponudili za nastavak suradnje, rekao je Vujić koji je uz vratara Stevanovića i pivota Sakića najzaslužniji pojedinac za plasman Zameta u finale Kupa. Vanjski igrač u polufinalu Kupa parao je mrežu Nexea, a utakmicu na koncu završio s devet postignutih pogodaka.

- Nismo se dogovorili i definitivno je da od ljeta više neću nositi dres Zameta, dodao je vanjski šuter te nastavio:

- Rijeka mi ostaje u lijepom sjećanju, stekao sam nove prijatelje, uprava je bila maksimalno korektna i sve zajedno bih ocijenio kao jedno divno iskustvo. Bio sam kratko u klubu, no smatram da smo u finišu sezone ostvarili zapaženi uspjeh plasmanom u finale Kupa te vratili ugled klubu, rekao je Vujić koji se u drugom djelu proljetnog djela prvenstva prometnuo u udarnu iglu Zamećana.

Vanjski igrač koji je u Zamet stigao iz slovenskog Maribora, zahvaljujući dobrim igrama u dresu riječkog premijerligaša zapeo je za oko brojnim domaćim, ali i inozemnim klubovima koji bi Vujića rado vidjeli u svojim redovima. Za usluge ovog šutera trenutno je zainteresirano nekoliko inozemnih klubova koji se natječu u europskim natjecanjima, te brojni hrvatski klubovi.

U Zametu se tako nažalost počelo događati upravo ono čega su se svi pribojavali, a to je odlazak najboljih pojedinaca koji čine kostur momčadi i bez kojih Zamet u sljedećoj sezoni teško može ostvariti zapaženiji rezultat u Europi za kojim žudi cijela rukometna Rijeka.