Igor Dokmanović mogao bi postati novi trener rukometaša Zameta ako pobijedi Goricu

Četvrtak, 04. listopada 2012. 19:40 Napisao  Milan Kosanović

Za sada još uvijek nemamo trenerskog rješenja, kratko je rekao sportski direktor Zamećana Aleksandar Čupić

Rukometaši Zameta još uvijek ne znaju za pobjedu u novoj sezoni Premijer lige. Zamećani će pod vodstvom „privremenog“ trenera Igor Dokmanovića na gostovanju u Gorici tražiti prve ovosezonske bodove. S druge strane vodstvo kluba traži novog trenera koji bi na klupi naslijedio Alena Kurbanovića. Popis potencijalnih imena je dug, a svakodnevno u javnost izleti neko novo trenersko ime.

Pravog rješenja za sada nema! Dolazak trenera koje bi vodstvo kluba voljelo vidjeti na klupi seniorske momčadi teško je za realizirati, a treneri koji se nude očigledno se ne uklapaju u zametsku priču.

- Za sada još uvijek nemamo trenerskog rješenja, kratko je rekao sportski direktor Zamećana Aleksandar Čupić koji ne bi imao ništa protiv da privremeni trener Igor Dokmanović postane stalni trener rukometaša Zameta.

Popularni Đoko tako je zapravo dobio priliku, pobijede li na gostovanju u Gorici Zamećanima u šestom kolu u goste stiže objektivno najslabija momčad lige, varaždinski Varteks. S te dvije pobjede Igor Dokmanović kupio bi vrijeme na klupi Zamećana, uzme li se u obzir da niti jedan trener ne garantira dobar rezultat onda vjerojatno ni vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Zaltkom Kolićem u gore navedenom scenariju neće imati razloga za nastavak potrage već će šansu pružiti upravo Igoru Dokmanoviću.