Marin Sakić na meti Nexea, pivot Zameta volio bi ostati kod kuće ali...

Ponedjeljak, 04. lipnja 2012. 16:11 Napisao  Milan Kosanović

 Volio bih da kostur momčadi ostane u Zametu još barem godinu dana, da pokažemo da uspjeh koji smo ostvarili nije slučajnost, rekao je Sakić

Nakon odlaska Ivana Stevanovića i Igora Vujića još jedna udarna igla rukometaša Zameta na prekretnici je karijere. Riječ je o kružnom napadaču Marinu Sakiću koji je odigrao zapažene role, naročito u drugom djelu prvenstva. Na njegovu adresu stigla je bogata ponuda našičkog Nexea, no kružni napadač riječkog premijerligaša ipak je bliži ostanku u Rijeci nego selidbi u Našice.

-          Naravno da mi je želja ostati kod kuće,  ali Stevanović i Vujić već su napustili klub i teško ćemo ih zamijeniti. Ipak , nadam se da ih možemo nadomjestiti uz dva kvalitetna pojačanja, rekao je Sakić te nastavio:

-          Volio bih da kostur momčadi ostane u Zametu još barem godinu dana da pokažemo da uspjeh koji smo ostvarili nije slučajnost već plod kvalitetnog rada. Preduvjet tome je stabilizacija financijske situacije te nastavak kvalitetnog i sustavnog rada s kojim bi uz pojačanje igračkog kadra napravili dodatni iskorak u sljedećoj sezoni, smatra Sakić koji će pauzu od rukometa iskoristiti za sanaciju ozljeda.

-          Kroz narednih desetak dana bih se treba podvrgnuti artroskopiji koljena nakon koje me očekuju tri tjedna rehabilitacije. U tom periodu obavit ću još nekoliko razgovora s vodstvom kluba te konačno odlučiti o nastavku karijere, rekao je Sakić te zaključio:

-          Do početka priprema sigurno ću biti u top formi, jedino što će ovog ljeta biti malo manje kupanja i sunčanja, a više rada i treniranja.