Novo pojačanje u redovima Zameta: Davor Šunjić nakon 7 godina ponovno u starom jatu!

Petak, 15. lipnja 2012. 12:45 Napisao  Milan Kosanović

Mogu potvrditi da smo Šunjiću ponudili korektne uvjete suradnje, igrač ih je prihvatio te će od ljeta nositi dres Zameta, rekao je Čupić

Priče oko povratka Davora Šunjića u redove riječkog rukometnog premijerligaša dobile su konačnu potvrdu. Lijevi vanjski igrač nakon angažmana u Crikvenici i Buzetu ponovno će obući dres Zameta u kojem je svojevremeno proveo šest sezona.

Sportski direktor kluba Aleksandar Čupić potvrdio je vijest o Šunjićevom povratku čime je Zamet popunio upražnjeno mjesto koje se stvorilo odlaskom Igora Vujića.

-  U ime kluba mogu potvrditi da smo Šunjiću ponudili korektne uvjete suradnje koji su u mogućnostima kluba, igrač ih je prihvatio te će od ljeta nositi dres Zameta. Klub je pripremio i ugovor koji će Šunjić potpisati kroz sljedećih nekoliko dana, rekao je Čupić.

Nakon odlaska vratara Ivana Stevanovića i vanjskog igrača Igora Vujića vodstvo Zamećana sada se može pohvaliti da je svoje redove pojačala s dva Davora, poslije ljevorukog Vukelića iz Buzeta je stigao i bivši igrač Zameta Šunjić.  Prema prvim informacijama Davor Šunjić će potpisati ugovor na godinu plus godinu.