Milan Uzelac: Za sada sam još uvijek igrač Zameta, moguće je da odem u Crikvenicu

Nedjelja, 18. kolovoza 2013. 17:04 Napisao/la  Patrik Mršnik

Ova ekipa Zameta je mlada, treba puno raditi kako bi se nadoknadilo propušteno vrijeme izgubljeno na netreniranje. Sve će to vrlo vjerojatno odmoći dečkima kada krene prvenstvo, kaže Uzelac

 

 

Minuloga petka s pripremama za novu sezonu krenuli su rukometaši Zameta. Nikada mlađa ali i malobrojnija ekipa nije krenula, i nikada kasnije. Debelo su momci zakasnili s početkom puta u novu sezonu, poglavito zbog već dobro znanih problema sa (ne)isplatom plaća i blokiranim računom kluba. Jedan od onih kojeg u petak iz subjektivnih razloga nije bilo je kapetan Milan Uzelac. Igrač je to koji je prošao sve 'bure i nevere' sa Zametom, a po godinama bi većini aktualnih igrača u klubu mogao biti otac.

 

- Krenulo se, ja se momčadi priključujem u ponedjeljak. Za sada sam još uvijek igrač Zameta, ali sljedeći tjedan ću razgovarati s direktorom Čupićem oko mog ostanka u klubu budući da je ponuda Crikvenice još uvijek na stolu. Ova ekipa Zameta je mlada, treba puno raditi kako bi se nadoknadilo propušteno vrijeme izgubljeno na netreniranje. Sve će to vrlo vjerojatno odmoći dečkima kada krene prvenstvo, teško je stvari rješavati u hodu, kaže Uzelac.

 

Nagađalo se kako će kapetan Zameta i okončati svoju dugu rukometnu karijeru, ali po sadašnjem stanju stvari ona bi mogla krenuti u drugom pravcu. Igrački, ali i stručno u radu izvan terena Uzelac može puno pomoći u bilo kojoj sredini.

 

Početak natjecanja u Premijer ligi zakazan je za 7. rujna, a do tada se roster Zamećana itekako može promijeniti. U hodu će se tako trenirati, dovoditi i odvoditi igrače pa će zametska dvorana izgledati kao autobusni kolodvor. No, od ove se sezone u klubu ne očekuje puno, shodno kadru koji je na raspolaganju.