Milan Uzelac, kapetan Zameta: Jedva čekamo utakmicu s Kaštelom, nadam se velikom odazivu gledatelja!

Petak, 09. studenog 2012. 17:09 Napisao  Milan Kosanović

Dosta je zahtjevno igrati u oba smjera svih 60 minuta tako da će i ostali morati uskočiti, no za sada sam ja prva zamjena za Sakića, rekao je Uzelac

Milan Uzelac
Milan Uzelac Foto: Sandro Donda

Rukometaši Zameta u Splitu su upisali petu uzastopnu pobjedu, no unatoč tome nisu imali previše razloga za zadovoljstvo. Momčad je ostala bez jedinog kružnog napadača Marina Sakića čiji će izostanak biti veliki hendikep za Zamećane u predstojećim, za njih vrlo važnim susretima. U okviru desetog kola Premijer lige na parketu Centra Zamet (subota, 18 sati) će gostovati  ekipa Marina Kaštele, a rukometaši Zameta spremaju se za nastavak pobjedničkog niza.

-          Pripremamo se za pobjedu, ali isto tako i da odigramo dobru utakmicu, rekao je kapetan Zamećana Milan Uzelac te dodao:

-          Sigurno da nas je poremetila ozljeda Marina Sakića s obzirom da nam je jedini pivot, bit će ga jako teško nadomjestiti, morat ćemo pokrpati njegov izostanak, kako u obrani tako i u napadu. Važno je što bezbolnije prebroditi vremenski period dok se on ne vrati, ali jasno je da nas očekuje jako težak posao.

Marina Sakića na crti bi trebao zamijeniti upravo kapetan Uzelac.

-          Nakon njegove ozljede u Splitu sam odigrao na poziciji pivota i sigurno je da ću utakmicu s Kaštelom započeti na crti. Iako, dosta je zahtjevno igrati u oba smjera svih 60  minuta tako da će i ostali morati uskočiti, no za sada sam ja prva zamjena, objasnio je Uzelac.

-          Puni smo samopouzdanja nakon pet pobjeda, želimo nastaviti pobjednički niz, jedva čekamo da počne utakmica s Kaštelom i da osvojimo nova dva boda. Volio bih da nas svi ljubitelji rukometa dođu podržati u što većem broju sada kada pobjeđujemo, uvijek je ljepše igrati kada imaš podršku s tribina, a vjerujem da i gledatelji prepoznaju naš trud i zalaganje na parketu, zaključio je Milan Uzelac.