Mateo Hrvatin: Drago mi je da je uprava počela izvršavati svoja obećanja

Subota, 26. svibnja 2012. 13:39 Napisao  Milan Kosanović

Nadam se da ćemo u sljedećoj  sezoni ispraviti pogreške iz protekle, rekao je Mateo Hrvatin. Zamet u posljednjem kolu na gostovanju pobijedio Spačvu 35:32

 Rukometaši Zameta s pobjedom su okončali turbulentnu sezonu u Premijer ligi. Najbolji riječki rukometaši slavili su na neugodnom gostovanju u Vinkovcima rezultatom 32:35 te sada s nestrpljenjem očekuju sraz Bjelovara i Buzeta koji odlučuje hoće li Zamet biti prvi ili drugi na prvenstvenoj ljestvici Lige za Europu.

- Znali smo koliko nam znači utakmica sa Spačvom. Pobjeda nam nosi izgledne šanse za prvim mjestom dok nam poraz garantira posljednje mjesto u ligi, rekao je Mateo Hrvatin strijelac čak devet pogodaka u utakmici s Vinkovčanima te nastavio:

- Dobro smo otvorili utakmicu, kontrolirali rezultat te na koncu zasluženo pobijedili. Mislim da nema ništa ljepše nego povratak kući u slavljeničkom tonu s teškog gostovanja. Smatram da smo sezonu okončali na dobar način, čekamo da Bjelovar pobijedi Buzeta te da osvojimo prvo mjesto u Ligi za Europu te odemo na zasluženi odmor. Drago mi je da je uprava počela izvršavati svoja obećanja, plaće su počele stizati i nadam se da će se isplata dugova nastaviti u istom tempu, rekao je Hrvatin te zaključio:

- Vjerujem da ćemo trenirati do kraja lipnja, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje. Nadam se da ćemo u sljedećoj  sezoni ispraviti pogreške iz protekle.