Zamet u samo nekoliko mjeseci ostao bez četiri vrsna ljevaka

Četvrtak, 16. veljače 2012. 13:27 Napisao/la  M. Kosanović

 Po dva kvalitetna ljevaka na pozicijama desnog krila i desnog vanjskog u rukometu je doista teško pronaći, no čini se i lako  izgubiti

Uoči početka sezone trener rukometaša Zameta Alen Kurbanović imao je posebnu privilegiju da u momčadi ima čak četiri ljevaka.  Tandem Montanari - Černeka na desnom krilu te Kovačević – Kružić na desnom vanjskom činili su najkvalitetnije popunjene pozicije Zamećana.  Po dva kvalitetna ljevaka na pozicijama desnog krila i desnog vanjskog u rukometu je doista teško pronaći, no čini se i lako  izgubiti.

Nevolje po trenera Alena Kurbanovića započele su najavom odlaska Igora Montanarija u Bahrein, vodstvo kluba krenulo je u potragu za novim rješenjem, no bez uspjeha. Kao u onoj staroj poslovici da nijedno zlo ne dolazi samo, Zamećane je uskoro potresla teška ozljeda koljena Darija Černeke koji je izgubljen do kraja sezone.

Ipak, u redovima Zameta ostala su još dva ljevaka, no sreća očigledno nije bila naklonjena niti jednom od njih. Marin Kružić obnovio je ozljedu koljena, a Luka Kovačević je u prvim minutama utakmice s Porečom teren napustio zbog bolova u leđima. Rukometaši Zameta tako su praktički preko noći od prednosti došli do hendikepa, a problem ljevaka postao je noćna mora trenera Alena Kurbanovića.