Alen Kurbanović: Prerano je za katastrofalne zaključke

Subota, 03. ožujka 2012. 21:11 Napisao  Milan Kosanović

Zamet ne igra dobro, ne ostvaruje dobre rezultate, a izgleda da su za Riječane rukometne velesile postale Kaštele i Vinkovci što izaziva zgražanje svih bivših igrača i članova riječkog premijerligaša, koji su godinama krvavo gradili ime i brend rukometnog kluba Zamet.

Trener rukometaša Zameta poslije poraza u Vinkovcima nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi, no isto tako nije ni dramatizirao unatoč činjenici da Zamećani nižu poraz za porazom.

-Na kraju je poraz i dobar s obzirom na okolnosti koje nas prate, bile su prve riječi Alena Kurbanovića po završetku utakmice.

-Nismo odigrali obranu kako treba, ali ne možemo se boriti sa svim tim problemima, ozljedama i odlascima igrača. Sakiću je ozlijeđeno koljeno, Uzelac je bio kažnjen, nema Kovačevića, nemamo desnog krila, požalio se strateg Riječana koji su se porazom od Spačve definitivno oprostili od playoffa, no za Alena Kurbanović nije sve tako crno.

-Kad prvenstvo završi netko će povući crtu ispod svega pa će vidjeti kako je bilo. Prerano je za neke katastrofalne zaključke, prvenstvo je još uvijek u tijeku, zaključio je trener Zamećana.

Trenutni rezultati koje ostvaruju rukometaši Zameta i ne bi bili tako loši da su iz tabora riječkog premijerligaša uoči početka sezone najavili plasman u zlatnu sredinu prvenstvene ljestvice. Nasuprot tome uprava i vodstvo kluba najavilo je napad na četvrtu poziciju koja se bez Croatia osiguranja i Nexea činila kao lako dostižan cilj, no bili su u krivu. Zamet ne igra dobro, ne ostvaruje dobre rezultate, a izgleda da su za Riječane rukometne velesile postale Kaštele i Vinkovci što izaziva zgražanje svih bivših igrača i članova riječkog premijerligaša, koji su godinama krvavo gradili ime i brend rukometnog kluba Zamet.