ZAMEĆANI PORAŽENI U BJELOVARU

Europski snovi rukometaša Zameta raspršeni u prvom poluvremenu protiv Bjelovara

Petak, 20. travnja 2012. 20:59 Napisao  Milan Kosanović

Bjelovar - Zamet 32:27. Zamećani su se praktički oprostili od prvog mjesta u Ligi za Europu

Premijer liga - Liga za Europu

Bjelovar – Zamet 32:27 (21:13)

BJELOVAR: Grkinić, Gašparović 1, Horvat 4, Kontrec 3, Karabatić, Grgić, Merhar, Ig. Gašparović 1, Šarić 2, Đuričin 10, Fiala 4, Tandara 2, Žganjer, Mraz, Đurković 5.

ZAMET: Đurica, Hrvatin 5, Mrakovčić 4, Lončarić 8, Ćosić, Kačanić, Kružić 1, Stevanović, Kovačević 1, Slavić, Vujić 1, Golik 2, Sakić 5.

Sedmerci: Bjelovar 2 (4) , Zamet 2 (4). Isključenja: Bjelovar 4 , Zamet 2 minute .

Rukometaši Zameta nakon poraza u prošlom kolu u Buzetu ovoga puta nisu imali sreće u Bjelovaru. Momčad trenera Alena Kurbanovića pala je kao pokošena od momčadi koju su prije samo nekoliko dana nadigrali na domaćem parketu u okviru četvrtfinala Kupa Hrvatske. Riječani su utakmicu izgubili već do poluvremena kada je na semaforu stajalo visokih 21:13 što dovoljno govori o obrani Zamećana koja je bila šuplja kao švicarski sir. O nemoći rukometaša Zameta dovoljno govori i rezultat iz 47. minute kada je Đurković zabio za 30:19, a snovi o prvom mjestu u Ligi za Europu postali iluzija.

- Krenuli smo solidno u utakmicu, promašivalo se s obje strane. Igrali smo u egalu, no onda smo počeli gubiti lopte, oni su trčali u kontre, odvojili se te riješili utakmicu već u prvom poluvremenu, rekao je po završetku utakmice vanjski igrač Zameta Ivan Ćosić te nastavio:

- Ne znam što se dešava unutar ekipe, no mislim da je ovo naša realnost. Na kraju smo izgubili samo četiri razlike, no tokom utakmice na terenu je sve izgledalo puno gore, zaključio je Ćosić.

Porazom u Bjelovaru Zamećani su se praktički oprostili od prvog mjesta u Ligi za Europu koje je direktor Aleksandar Čupić naveo kao imperativ. Budući da je u Zametu ove sezone postalo normalno ne ispunjavati postavljene ciljeve bez ikakve odgovornosti, može se očekivati da niti ovoga puta krivca u redovima Zameta neće biti!